Wat is de actie?
Wij waarderen het dat je klant bij ons bent en daarvoor willen we je belonen. En we gaan ervan uit dat je tevreden bent. Als jij je tevredenheid laat blijken storten wij van je bestelling 3 euro terug op je bankrekening. Bij de meeste webwinkels krijg je een kortingsbon voor een volgende bestelling, maar bij ons krijg je direct 3 euro op je bankrekening teruggestort!

Hoe werkt het?
Alle bestellingen bij ons worden per stuk bij ons geprint. Gewoon hier in Nederland. Elke keer dat we een shirt printen, maken we hier een filmpje van. We sturen je een youtube-link naar dit filmpje op de dag waarop wij jouw bestelling opsturen. Dan kan je vast zien hoe je shirt is gemaakt. Als jij besluit dit filmpje te delen op Facebook, Twitter of Instagram of Pinterest en je liket en tagt onze pagina daarbij dan storten wij de week erop 3 euro terug op je rekeningnummer. Tevens vermeld je je ordernummer; deze vind je in de mail die je van ons bij het filmpje hebt gehad. Op die manier weten we wie er het bericht heeft geplaatst en aan wie we de 3 euro terug moeten betalen.

Wat moet ik ervoor doen?
stap 1: Klik op link naar je youtube-filmpje. Deze link e-mailen wij je op de dag dat wij je shirt opsturen.
stap 2: Maak een berichtje aan op jouw social media naar keuze waarin je het filmpje deelt.
stap 3: Link onze pagina erin - zie hieronder waar je onze pagina's vindt. Zodat wij kunnen zien dat je het bericht hebt aangemaakt. 
stap 4: Zet naast onze tag ook je ordernummer als tag neer zodat wij de order erbij kunnen vinden.
stap 5: Publiceer je bericht.
stap 6: Binnen een week nadat je het bericht hebt geplaatst, krijg je van ons 3 euro teruggestort. Je ontvangt van ons een email met daarin de bevestiging hiervan.

Welke pagina's kan ik taggen en liken?
Onze social media pagina's:
Facebook: https://www.facebook.com/printsopshirts/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/printsopshirts/

Moet ik alle social media pagina's liken/taggen?
Nee eentje is genoeg. Je mag uiteraard meer liken en taggen, dat stellen we altijd op prijs!

Waarom moet ik jullie pagina taggen?
Alleen als je onze pagina tagt en je bericht op 'openbaar' zet kunnen wij zien dat je het hebt gedaan. Je mag er overigens ook een screenshot van maken en dat naar ons mailen als je het niet openbaar wilt zetten. Ook dat snappen we.

Krijg ik dan de volgende keer een korting?
Je krijgt direct je korting in de vorm van een terugbetaling op je bankrekeningnummer. Kortom je hoeft bij ons niet te wachten op je geld of korting tot de volgende bestelling!

En als ik het een tweede keer deel krijg ik dan nog een keer 3 euro?
Per bestelling krijg je eenmalig 3 euro teruggestort. Deel je het een tweede keer dan stellen we dat uiteraard wel zeer op prijs.

Is de 3 euro terugbetaling voor elk artikel?
Je krijgt 3 euro terugbetaald per bestelling, niet per artikel.

Hieronder een voorbeeld van zo'n filmpje