Groen oog

Een groen oog als shirt. Symbool voor het is goed. In de werkelijkheid zijn mensen met groene ogen in onze regio's een zeldzaamheid. Ze komen het meeste voor in het Midden-Oosten en Verre-Oosten. In de mythologie van China en Griekenland hebben de goden groene ogen. Het shirt wordt erin geprint waardoor de opdruk in de textiel komt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig kleding in heren en dames pasvormen. Onze prints worden met watervaste oeko-tex gecerficeerde inkten geprint. We printen alles zelf in onze studio in Nederland per stuk.

€ 15,00
Textiel
Pasvorm
Kleur
Grootte
Aantal

Een groen oog als shirt. Symbool voor het is goed. In de werkelijkheid zijn mensen met groene ogen in onze regio's een zeldzaamheid. Ze komen het meeste voor in het Midden-Oosten en Verre-Oosten. In de mythologie van China en Griekenland hebben de goden groene ogen. Het groen komt het mooiste eruit denken wij op een wit of ander licht t-shirt.

Het shirt wordt erin geprint waardoor de opdruk in de textiel komt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig kleding in heren en dames pasvormen. Onze prints worden met watervaste oeko-tex gecerficeerde inkten geprint. We printen alles zelf in onze studio in Nederland per stuk. Mocht je een speciale wens hebben of een eigen ontwerp of zit uw kleur er niet bij bel ons dan even of stuur een e-mail

Ons katoen is voelt stevig en heeft een moderne pasvorm. Er is een universele/heren model en een dames pasvorm. De hals en mouwen zijn dubbelgestikt afgewerkt.

Voor het beste resultaat op de lange termijn adviseren wij de shirts binnenstebuiten te wassen op maximaal 40 graden. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter en strijk binnenstebuiten.

Wilt u ons aan het werk zien of samen het shirt komen printen? Dat kan! Maak wel eerst een afspraak hiervoor. Ook als u bedrijfskleding zoekt inclusief bedrukking, kunnen wij dit voor u verzorgen. We breiden ons assortiment elke week uit en staan open voor specifieke wensen. Printen kan vanaf 1 stuk.

PS0000048-UNI-WIT-L

Specifieke referenties

ean13
6013734747701