Airbag shirt

Airbag included! De airbag in de auto kennen we allemaal, maar vergeet niet dat je je eigen airbag in je lichaam hebt zitten :-) Door gebruik te maken van de kleur zwart wordt de tekst "Airbag" uitgelicht in de kleuren van de stof van het shirt. In feite kleurt de stof door de print heen en haalt de boodschap "Airbag" naar voren. 

Het shirt wordt erin geprint waardoor de opdruk in de textiel komt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig kleding in heren en dames pasvormen. Onze prints worden met watervaste oeko-tex gecerficeerde inkten geprint. We printen alles zelf in onze studio in Nederland per stuk.

€ 15,00
Textiel
Pasvorm
Kleur
Grootte
Aantal

Airbag included! De airbag in de auto kennen we allemaal, maar vergeet niet dat je je eigen airbag in je lichaam hebt zitten :-) Door gebruik te maken van de kleur zwart wordt de tekst "Airbag" uitgelicht in de kleuren van de stof van het shirt. In feite kleurt de stof door de print heen en haalt de boodschap "Airbag" naar voren. Kortom geen auto nodig dit keer, jij bent de airbag!

Het shirt wordt erin geprint waardoor de opdruk in de textiel komt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig kleding in heren en dames pasvormen. Onze prints worden met watervaste oeko-tex gecerficeerde inkten geprint. We printen alles zelf in onze studio in Nederland per stuk

PS0000071-DAM-ZILVERGRIJS-L

Specifieke referenties

ean13
7444708574563